Kategorije

Bilten

Joyetech

 

"E-joy  group" je organizacija koja se bavi uvozom i distribucijom najkvalitetnijih svjetskih elektronskih cigareta i tečnosti. Kao korisnici sa zavidnim parilačkim stažom, iskusili smo razliku između kvalitetnih uređaja i onih koji to nisu, i znamo koliko je bitno da tečnosti koje se koriste budu dobre i ukusne. U moru ponuda boljih ili lošijih kopija, mi smo odlučili da budemo drugačiji - da ne pravimo kompromise na račun kvaliteta te stoga u našem asortimanu možete naći samo provjerene uređaje i tečnosti najboljih svjetskih proizvođača. 

"E-joy group" je ovlašćeni ditributer firmi Joyetech i Dekang, Kanger i Vision.
Svi uređaji iz naše ponude, kao i tečnosti koje kod nas možete kupiti, su prošli sve zdravstveno-bezbjednosne provjere nadležnih državnih službi, i posjeduju odgovarajuće ateste.

Ukoliko imate za nas neki komentar, sugestiju ili možda primjedbe kontaktirajte nas putem maila elektronskacigareta@yahoo.com

Zadovoljne mušterije su naša najbolja reklama, stoga Vam uvek stojimo na usluzi ! 

Elektronske cigarete Joyetech su originalne, atestirane i dozvoljene na javim mjestima. Dostupne su svuda, kako i kod nas, tako i u zemljama Evropse Unije i sire. Ta cinjenica ukazuje na to koliko su one  rasprostranjene u svijetu, sto znaci da nema bojazni od opasnosti po zdravlje korisnika. E-joy MNE je uvoznik i distributer Joyetech proizvoda za  Crnu Goru,  sto se mozete uvjeriti i na njihovom zvanicnom Web sajtu   http://www.joyetech.com/support/storeinfo.php?sid=466  

Bavimo se maloprodajom I veleprodajom. Nudimo najveci izbor elektronskih cigareta, aromatizovanih I  duvanskih tecnosti, opreme i rezervih djelova. Ovlasceni servis nalazi se u Podgorici, u Momisicima, ulica Serdara Jola Piletica br.20. Cjelokupan spisak maloprodajnih objekata i ovlascenih apoteka mozete naci na nasem web sajtu: www.e-joy.me.  Takodje mozete poruciti zeljeni proizvod preko sajta, tako sto cete se registrovati. Uz svaku porudzbinu dobijate gratis ulje. Elektronske cigarete su jedini dokazano efikasan metod za ostavljanje pravih cigareta. Za sve dodatne informacije mozete nas kontaktirati preko sledecih brojeva:

+382(0)20/284-019, +382(0)68/555-538, +382(0)69/555-539.

http://e-joy.me/

http://joyetechcrnagora.com/

http://www.elektronskacigaretacrnagora.com/

http://www.elektronskacigareta.me/