Kategorije

Bilten

Joyetech
Eleaf iStick 30W Vidi punu veličinu

Eleaf iStick 30W

Eleaf iStick 30W je vrlo moćan uređaj zavidnog kapaciteta, spakovan u kućište nestvarno malih dimenzija. Unapređena verzija prvog iStick-a, koji je definitivno donio neke nove trendove na tržištu e-cigareta. 

Više detalja

49,99 €

6 other products in the same category:

Eleaf iStick 30W je vrlo moćan uređaj zavidnog kapaciteta, spakovan u kućište nestvarno malih dimenzija. Unapređena verzija prvog iStick-a, koji je definitivno donio neke nove trendove na tržištu e-cigareta. Ovaj model ima poboljšane radne karakteristike (veći opseg napona i snage koje može da isporuči, prihvata veći opseg otpora atomizera), softver koji reguliše prikaz parametara je poboljšan a konektor baterije je sada od nerđajućeg čelika i sa samopodešavajućim pinomiStick 30W baterija je kapaciteta 2200mAh. Posjeduje LED displej na kojem su prikazani bitni parametri: otpor atomizera koji je priključen, napunjenost baterije, izlazni napon i izlazna snaga.
Baterija može raditi u režimu VV (promjenljivog napona) ili VW (promjenljive snage). Promjena režima je vrlo jednostavna, kliknete brzo 3 puta na prekidač baterije.

Osnovni parametri:
Dimenzije: 23.0mm * 32.5 mm * 77.0mm
Kapacitet: 2200mAh
Tip konektora (navoja): 510
Deklarisani opseg napona: 2.0V - 8.0V 
Deklarisani opseg snage: 5W - 30W
Deklarisani opseg otpora atomizera: 0.4Ω - 5Ω

 Sadrzaj seta:

1X Eleaf iStick 30w tijelo

1X 510 Ego adapter

1X USB punjac

1X Zidni punjac

1X Uputstvo