Kategorije

Bilten

Joyetech
E-feel LEA T set Vidi punu veličinu

E-feel LEA T set

E-feel LEA T set je luksuzna elektronska cigareta prefinjenog izgleda sa baterijom najviseg kapaciteta na trzistu. Leži savršeno u Vašoj ruci. Idealan odnos dimenzija i performansi zadovoljice i najzahtjevnije korisnike.

Više detalja

Dostupnost: Proizvod je rasprodan

50,00 €

Dodaj u korpu

E-feel LEA T set je luksuzna elektronska cigareta prefinjenog izgleda sa baterijom visokog kapaciteta. Leži savršeno u Vašoj ruci. Idealan odnos dimenzija i performansi zadovoljiće i najzahtjevnije korisnike. Izrada i završna obrada najvišeg kvaliteta dostupna u tri boje, otporna na habanje, prohromsko telo. Stisnite taster i laganim uvlačenjem uživajte u gustoj, ukusnoj, bogatoj pari bez svih štetnih sastojaka koji se nalaze u običnim cigaretama. LEA-T poseduje indikator nivoa baterije, zeleno-zuto-crveno, passthrough funkciju (moze da se koristi dok se puni) preko Mini-USB porta kao i zaštitni poklopac za isparivač i 3-Click zaštitu od slučajnog aktiviranja.

'Tank' sistem je druga generacija LEA elektronske cigarete. LEA-T 'Tank' ima ogromnu prednost u odnosu na svoju prvu generaciju; koristi revolucionarni, novi SISTEM POHRANJIVANJA TEČNOSTI. 'Tank' sistem se sastoji od specijalnog 'Tank' atomizera i 'Tank' kertridža. Kertridž ne sadrži filc ili druge materijale koji upijaju tečnost, on je zatvoren rezervoar sa kapacitetom od 1.2ml čiste e-tečnosti. Napunite 'Tank' kertridž e-tečnošcu, prikačite LEA-T 'Tank' atomajzer, zašrafite bateriju i parite dok se 'Tank' ne isprazni.

Zaboravite na konstantno kapanje tečnosti ili punjenje kertridža, pustite da 'Tank' sistem radi to umjesto Vas.

Pakovanje sadrzi:

1 Baterija

1 Rasprsivac

5 Ketridza

1 USB punjac

1 Zidni punjac

Uputstvo za upotrebu