Kategorije

Bilten

Joyetech
Joyetech Atopack Penguin SE 8.8ml elektronska cigareta Vidi punu veličinu

Joyetech Atopack Penguin SE 8.8ml elektronska cigareta

Joyetech Atopack Penguin SE 8,8ml cigareta je potpuno nov model Joyetech-a. Konstrukcijom spada u AIO modele (sve u jednom, eng. All in One), koji su predviđeni prije svega za one koji tek ulaze u svijet elektronskih cigareta

Više detalja

10 na stanju

49,00 €

Joyetech Atopack Penguin SE 8,8ml cigareta je potpuno nov model Joyetech-a. Konstrukcijom spada u AIO modele (sve u jednom, eng. All in One), koji su predviđeni prije svega za one koji tek ulaze u svijet elektronskih cigareta. Kod Pingvina je korišćenje pojednostavljeno do maksimuma, a tank veoma velikog kapaciteta i baterija od 2000mAh su spakovani u nestvarno lagano kućište korektnih dimenzija. Zbog svega toga Pingvin predstavlja pravi izbor za one koji bi da u svijet pare uđu lako i kvalitetno.
Pingvin SE je unapređena verzija prvog Pingvin modela. SE model je još lakši nego prvi Pingvin, dostupan je u potpuno novim bojama, a dodat je i prozor preko kojeg se može pratiti nivo tečnosti u tanku. Pingvin se sastoji od baterije i ketridža (tank i glava atomizera) koji se spoje tako da djeluju kao celina. Stoga korisnik nema potrebu da brine o kompatibilnosti djelova, podešavanjima itd… Bukvalno je potrebno samo da se napuni baterija, sipa tečnost, postavi glava u ketridž pa ubaci u ležište i uređaj se može koristiti.

SPECIFIKACIJE:

  1. Dimenzije: 102mm X 27mm X 55mm
  2. Kapacitet baterije: 2000mAh
  3. Kapacitet rezervoara (tanka): 8.8ml
  4. Režim rada: direktni izlaz (tzv. Bypass), bez podešavanja

 

SADRŽAJ KOMPLETA:

  1. 1 x ATOPACK Penguin SE e-cigareta (baterija i tank)
  2. 1 x JVIC1 glava atomizera 0.60 oma (za standardno M2L korišćenje)
  3. 1 x JVIC2 glava atomizera 0.25 oma (za D2L korišćenje, uvlačenje direktno u pluća)
  4. 1 x USB kabal
  5. 1 x uputstvo