Kategorije

Bilten

Joyetech
Smart Balance wheel- Elektricni skuter Vidi punu veličinu

Smart Balance wheel- Elektricni skuter

Smart Balance wheel-  Elektricni skuter ELEKTRICNI SKEJT SKUTER - personalni transporter, sve popularnije elektricno vozilo na dva tocka.

Više detalja

190,00 €

Spuštena cijena!

-100,00 €

290,00 €

Smart Balance wheel-  Elektricni skuter ELEKTRICNI SKEJT SKUTER - personalni transporter, sve popularnije elektricno vozilo na dva tocka.  Nova, kompaktna i pristupacna vrsta skutera, predstavlja univerzalno sredstvo prevoza, kojim se upravlja blagim naginjanjem tela u zeljenom pravcu uz koriscenje baterije koja moze dati dovoljno snage za oko 20 predjenih kilometara. Izuzetno je lak za korisnjenje, potrebno je malo vremena kako biste savladali upraljanje ovom korisnom spravicom. Mogu ga cak koristiti i djeca. Moze dostici brzinu do 13 km/h, rotira se oko svoje ose, mozete ga koristiti i za voznju uz blage uzbrdice, posjeduje prednja dva svijetla. Elektricni skuter je jako praktican, mozete ga spakovati i lako unijeti u voz, autobus i druga sredstva javnog prevoza, ili ostavite u kući ili na radnom mjestu. Ima čvrsto tijelo i dva točka koja su dovoljno velika da vas prevezu na odredište, ali i dovoljno mala da ih možete nositi u ruci. 
Smart Balance Wheel predstavljen je na svjetskom trzistu posle nekoliko godina razvoja i testiranja, a sada se uspjesno prodaje u mnogim zemljama sirom svijeta.   
Zbog svoje prilagodljivosti i dizajna idealan je za upotrebu na gradskim ulicama, za probijanje kroz guzvu, kao i na mestima na koja se ne moze pristupiti automobilom, poput aerodroma, velikih pjesackih zona, stadiona, tematskih parkova, sajamskih hala, trgova, trznih centara. . .